10 Nisan 2008 Perşembe

Bitkisel Cilt Sabunları

Buğday

Menengiç

Gül

Ardıç

Isırgan

Kekik

Zeytin

Lavanta

Defne

Susam


Fındık

Mandalina

Kakao

Kakao-Vanilya

Zencefil

Avokado

Nane

Haşhaş

Tarçın



Lavanta
Afrodizyak etkili Bedeni rahatlatan ve doku yenileyici özelliği vardır. Stress nedenli kas ağrılarında gevşetici olarak kullanılır, antiseptiktir. Karma ciltler için önerilir.tarçın │ Sivilce önleyici etkisinin yanı sıra istenmeyen kokular için kullanılır. Beden ısısını yükseltir, şişkinlik ve yaralara karşı etkilidir. Yağlı ciltler için uygundur.

Nane
Selülit tedavisinde kullanılabilir, antiseptik ve ferahlatıcı özelliğe sahiptir. Bütün cilt tiplerine uygundur.

Kekik
Cildi rahatlatıcı ve kan dolaşımını hızlandırıcı, eldeki ve vücuttaki kötü kokuları giderici ve antiseptik özelliği vardır. Saçları besler, karma ciltler için önerilir.

Zencefil
Zencefil kökü, amis, okaliptüs, limon ve zencefil yağları içeren bu sabun cildi temizleyici ve iyileştirici özelliğe sahiptir.

Avokado
Kuru ve nemlenmeyen ciltler için ideal bir sabun olan avokado sabunu vitamin ve bitki proteinleriyle zenginleştirilmiştir.

Kakao & vanilya
Kakao, vanilya, ylang ylang yağları içerikli sabun cildi rahatlatır ve afrodizyak etkisine sahiptir.

Mandalina
Özellikle yağlı ciltlerin temizliğinde kullanılan mandalina sabunu kremli ve romaterapiktir.

Haşhaş (peeling)
Haşhaş taneleriyle doğal peeling.

Biberiye, lavanta ve sedir yağları içeren sabun, haşhaş taneleriyle cildi deforme etmeden peeling yapar.

Ardıç
Antik dönemlerden bu yana saç ve cilt bakımı sorunlarında kullanılan ve ardıç ağacından elde edilen Ardıç katranı katkılı. Ciltte egzama, kaşıntı ve sivilce-saçlarda kepeğe ve dökülmeye karşı oldukça etkilidir.

Buğday
E, A ve D vitaminleri bakımından zengindir. Cildi besler ve parlaklık verir.

Menengiç
Içerdiği bol miktardaki doğal E vitamini sayesinde saçları ve cildi besleyici özelliğe sahiptir.

Isırgan
Saç dökülmesinin önlenmesinde oldukça etkilidir ve saçın çıkmasını hızlandırır. Sivilce ve akne tedavisi için tavsiye edilir. Sedef ve egzamaya karşı kullanılır. Kepek önleyicidir, kuru ve karma ciltler için önerilir.

Defne
Kepeğe karşı etkilir. Antiseptik özelliği egzama ve mantara iyi gelir. Varislere, ergenlik sivilcelerine, saç diplerindeki yara ve tahrişlere karşı etkilidir. Derideki gözenekleri açar ve rahatlatır. f

Fındık
Cildi kuvvetlendirir, esnekliğini, yumuşaklığını artırır ve cilde hafif bir pembelik verir. Karma ve kuru cilt için önerilir.

Gül
Cildi yumuşatır ve cilde hoş koku verir. Bütün cilt tiplerine uygundur.

Susam
Susam yağının cildi, saçı ve kirpikleri parlatıcı ve canlandırıcı özelliği vardır. Cilde yumuşaklık ve esneklik verir. Kuru cilt tipi için önerilir.

Zeytin
Saçları ve cildi besler. Cilt hastalıklarına iyi gelir. Ergenlik sivilceleri için tavsiye edilir. Bütün cilt tipleri için uygundur.

www.roen.com.tr

Hiç yorum yok: