2 Şubat 2008 Cumartesi

Kemoterapi ve Radyoterapi sirasinda BESLENME


Hastaniza öncelikle Radyo Terapi sırasında bol su içirin, ve çekirdegi ile birlikte bol bol siyah üzüm yemesini söyleyin.

Bu temel önlem yanında asagıdaki karisim hem hastanizin Rt ile tahrip olan bagisiklik sisteminin onarilmasina yardımcı olacaktır, hem de Rahim Ca. kök hucrelerine karşı hastanın mücadele gücünü arttıracaktır.

1- Reishi Mantari
(Ling Zhi Mantari) Tabletleri

2- Propoplis Tabletleri

3- Spirolinus Tabletleri

4- Astragalus Tablet Ya Da Cayi

5- (Gercek) Kirmizi Ginseng Tabletleri

birlikte kullanilabilir.

Bu karışım hastanızın bağışıklık sistemini Kt Ve Rt tahribatindan koruyacaktır.

Yukarıda saydığım doğal ürünlerin , kanser kök hücrelerine karşı en küçük bir etkisi olmadığı (Ulkemiz Haric Neredeyse Butun Dunyada) bilinen Kemoterapi Ilaclari ya da Radyoterapiden çok daha yararlı olması beklenebilir.

Rahim Kanseri kök hücrelerini keşfeden bu alanda etkili olabilecek tedavi yöntemleri konusunda araştırma yapan bilim adamları hakkında bilgi almak için "Kemoterapi Ve Kanser Kök Hucreleri" adlı kitabımdan yararlanabilirsiniz .

Saygilar
Dr. M. Kursat Bozkurt

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Kanserle ilgili son gelismelere yer verdigim henuz gelistirme asamasinda olan bir web sitem var. Arastirma yaparken rasladigim bu yaziniza hem fikirlerinizi almak hem de daha cok insana ulasabilmek icin yorum birakmak istedim. Web sitemi ziyaret edip yorumlarinizi paylasabilirsiniz cok sevinirim. Yayin hayatinizda basarilar dilerim.