15 Ekim 2007 Pazartesi

Sivilce Kürü


Yaşlanmanın neden olduğu cilt hasarını tersine çevirmede uzun süredir öncü olarak tanınan dermatolog ve bestselling yazar Dr. Nicholas Perricone, şimdi bilgisini ve uzmanlığını akneye çeviriyor. Genellikle ergenlik yıllarına özgü kaçınılmaz bir problem olarak düşünülse de gerçekte çok daha ileri yaşlardaki milyonlarca kişi de bu iltihapsal hastalığı çekmektedir. Dr. Perricone'un akne hastalarının yarısı yetişkin aknesine sahiptir.

Sivilce Kürü ile Dr. Perricone, sonunda akne hastalarının bekledikleri çözümleri sunuyor. Dr. Perricone'ın üç yönlü yaklaşımını -iltihapsal diyet, akneyi hedef alan tamamlayıcılar ve çığır açıcı anti-iltihapsai topikal uygulamalar- kapsayan Sivilce Kürü, çok kısa sürede cildinizin temizlenmesini sağlayacaktır.

Bestseller Perricone Reçetesi ve Kırışıklık Kürü gibi Sivilce Kürü de çarpıcı, renkli Önce ve sonra fotoğrafları, gün gün yemekve egzersiz programını içermektedir. Dr. Perricone araştırması ile akne nedenleri ve tedavisi konusunda geleneksel yaygınmitleri çürütmektedir. Dr. Perricone, yıllarca süren geniş kapsamlı ve ayrıntılı çalışmalarına ve toplumsal yaşamın değişikalanlarından her yaştaki sivilce hastasını tedavi tecrübelerine dayanarak cilt problemlerinizi anlamanız ve temelli olarak çözmeniz için size yardım edecek güçlü bir plan sunuyor.

Dr. Perricone'un diyet, vitaminler, topikal uygulamalar ve egzersizler programını izleyerek üç günde leke ve sivilcelerin görünümünü çarpıcı şekilde azaltabilir ve çok daha pürüzsüz bir görünüş kazanabilirsiniz. Sivilce Reçetesi, berrak ve güzel bir cilt elde etme yolundaki her adımda size rehberlik ediyor.

Dr. NICHOLAS PERRİCONE, Uzman Dermatolog ve Michigan Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde asistan profesördür. New York Bilimler Akademisive Amerikan Beslenme Fakültesi üyeliğinin yanısıra Yaşlanma veYaşlanan Cilt Üzerine Yıllık Konferans'ın başkanıdır. Dünyaca tanınmışbir araştırmacı ve bilim adamı olan Dr. Perricone, 2002 yılında bilimeönemli katkıları olan kişileri takdir etmek üzere verilen Eli Whitney ödülünü almıştır.

Nicholas Perricone
PRESTİJ YAYINLARI / Sağlık Kitapları

Hiç yorum yok: