Alabalık:(E vitamini, Selenyum ve Çinko)
Ceviz, Fındık, Ayçekirdeği, Kabak: (E vitamini, Selenyum, Çinko ve Magnezyum)
Brokoli ve Domates: (E vitamini, C vitamini ve bol miktarda antioksidan)
Karpuz: (E vitamini, C vitamini, krom ve çinko)
Yeşil Biber: (C vitamini ve krom)
Havuç: (A vitamininin ön vitamini olan karoten ve C vitamini)
Ispanak: (C vitamini, flavanoid, antioksidanlar)
Tahıl Tohumları: (E vitamini, krom ve çinko)
15 Kasım 2007 Perşembe
Antioksidan Zengini Besinler
Etiketler:
ALTERNATIF TEDAVİLER- BİTKİLER,
KİŞİSEL BAKIM,
SAĞLIK ÖNERİLERİ
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
2 yorum:
Bloğuna bayılıyorum arkadaşım. Faydalı bilgilerin paylaşımı için çok teşekkürler. Çorlu'dan sevgiler...
Merhabalar,
Yorum birakmasam da sayfanizin sessiz takipcisiyim, cok faydali bilgiler paylasiyorsunuz, tesekkurler, sevgiler.
Yorum Gönder