15 Kasım 2007 Perşembe

Antioksidan Zengini Besinler

Alabalık:(E vitamini, Selenyum ve Çinko)
Ceviz, Fındık, Ayçekirdeği, Kabak: (E vitamini, Selenyum, Çinko ve Magnezyum)
Brokoli ve Domates: (E vitamini, C vitamini ve bol miktarda antioksidan)
Karpuz: (E vitamini, C vitamini, krom ve çinko)
Yeşil Biber: (C vitamini ve krom)
Havuç: (A vitamininin ön vitamini olan karoten ve C vitamini)
Ispanak: (C vitamini, flavanoid, antioksidanlar)
Tahıl Tohumları: (E vitamini, krom ve çinko)

2 yorum:

Lezzet Gemisi dedi ki...

Bloğuna bayılıyorum arkadaşım. Faydalı bilgilerin paylaşımı için çok teşekkürler. Çorlu'dan sevgiler...

Aybike Ceylan dedi ki...

Merhabalar,
Yorum birakmasam da sayfanizin sessiz takipcisiyim, cok faydali bilgiler paylasiyorsunuz, tesekkurler, sevgiler.