7 Kasım 2007 Çarşamba

Flo’dan Çalışan Kadınlara Özel



Flo Ayakkabı Alışveriş Merkezi’nde 2007/2008 sonbahar- kış koleksiyonu’nda dress ayakkabılar, çalışan kadınların şıklığını pekiştirirken ultra rahatlık sağlayan yapısıyla tercih sebebi oluyor. Deri, rugan, nubuk gibi farklı alternatiflerden hazırlanan ayakkabı koleksiyonu, geniş renk seçeneğiyle dinamik, genç, şehirli kadınları Flo Mağazaları’nda bekliyor. Yuvarlak burunlar, sivri burunlar, kalın ve ince ökçeler, platformlar, dolgu tabanlar ve daha pek çok farklı seçenekte hazırlanan dress modeller, bu sezonun ilgi gören diğer ayakkabı grubu.

Ayakkabılarda da rugan ön plana çıkarken ayrıca fiyonklar, kurdeleler, zımbalar ve metal tokalar en önemli ayakkabı aksesuarları arasında yer alıyor. Flo Ayakkabı Alışveriş Merkezi’nde bu kış modeller daha iddialı ve her zamankinden daha renkli görünürken kırmızı, bordo, gri, kahve tonları ve her zaman olduğu gibi yine siyah tercih edilen renkler arasında.

Babet ve ayakkabı grubunun dışında, bot, çizme, spor ayakkabı, çanta, terlik ve aksesuarıya bu sezon bir kadının A’dan Zye tüm ayakkabı alışverişini rahatlıkla yapacağı Flo Ayakkabı Alışveriş Merkezi, binerce farklı modeliyle sizleri bekliyor.

Hiç yorum yok: